Sunday, December 5, 2010

Adab Berblogging

Assalammualaikum dan salam sejahtera..
Kat sini aku nak tegur sikitla pasal segelintir blogger kite ni... Bukan ape...Aku tgk skang ni da jadi habbit main terjah je blog orang lain...Kalau jadi follower kite, Alhamdulillah lah kan...Ni tak..dok melobi jadi follower die, tapi die tak pon follow kite...
Kalau isi blog power, xpelah...Ni pon lebih kurang cam aku je...Tu blom kire ngan designnye x friendly user...
Blog yang kite wat tu melambangkan identiti kite gak....Kalo blog tu serabut, TT pon serabutlah...
So, jangan terase eh kalo aku cakap camtu...Blog aku ni bukan tempat publisiti murahan....
Tapi Alhamdulillah kawan2 blog yang follow aku, memang BEST of the BEST!!! Luv u all...

So, pasni sape yang dok suruh follow link die, tapi xreti2 nak follow aku, aku concider sebagai SPAMMER la eh....Sori to say la...Adab masuk umah org, macam mane? Bagi salam kan...Perkenalkan diri ke...Blog aku bukan jenis Amerika k....

Sorry la eh....Sape makan cili, die terase pedasnye...Biarlah ko kate ko OTAI blog pon...Aku ade prinsip...Ni blog aku...Bukan blog hentam kromo macam ko punye...

Lu pikirla sendiri!!!

Assalammualaikum~

3 comments:

  1. btul la ape ko ckp tu....stuju sgt..
    harap2 Mr.Aref 7 ni paham...ops..ble ke aku sbut nama tu..hahahaha

    ReplyDelete